1 2 3

Peelermarke Heren 2 Recreatie

Om de groei van de groep heren recreanten binnen Peelermarke verder mogelijk te maken zijn er sinds enkele seizoenen weer twee herenteams actief . Het 1e en 2e team trainen samen onder leiding van Ricgard H. Heren 2 komt, net als heren 1, uit in de eerste klasse.

Een gezellige avond staat bij deze teams voorop, zonder dat het ten koste gaat van het spelniveau. Met de komst van het tweede herenteam is weer volop mogelijkheid voor uitbreiding!

Elke woensdag wordt van 21:00 - 22:30 uur* fanatiek getraind in sporthal Peelo. Deze avond wordt afgesloten met een pilsje en een cola aan de bar. Alle uit- en thuiswedstrijden worden op door-de-weekse avonden gespeeld. De thuiswedstrijden op de eigen trainingstijd. Sinds begin 2015 spelen wij al onze wedstrijden in ons nieuwe tenue, gesponsord door Albert Heijn Hillenga Peelo Assen.

Helaas zijn afgelopen seizoen een paar spelers verhuisd waardoor zij niet meer bij ons konden blijven spelen. Wij zijn daarom nog op zoek naar nieuwe teamgenoten. Zowel hoogvliegers als minder ervaren volleyballers vinden hun plek in heren 1 en 2.

Zin om mee te komen spelen…?

* Indien Dames 1 NeVoBo een thuiswedstrijd heeft, dan begint de training om 21:30

Sponsoren

Nieuws van Heren 2 Recreatie

Fotoalbums Heren 2 Recreatie