1 2 3

Peelermarke Dames 1 NeVoBo

Ons damesteam speelt al enkele jaren in de tweede klasse of bovenin de derde klasse van NeVoBo Regio Noord. Bij dit team voelt iedereen zich direct thuis. Naast het trainen van de lachspieren wordt ook zeer fanatiek getraind op volleybal.

Trainen en competitie

Elke woensdagavond traint dit team van 19.30 tot 21.00 uur in de Peelohal onder leiding van Richard W. en Dennis. Zij spelen zelf bij Heren 1/2 Recreatie. De thuiswedstrijden worden ook op woensdagavond gespeeld en starten om 19.45 uur. Bekijk het programma, de stand en de uitslagen via deze link: https://www.volleybal.nl/competitie/team/ckl5s0p-ds-1. Dit seizoen doen de dames ook weer mee aan de Bekercompetitie.

Extra spelers zijn in overleg welkom om mee te trainen. Ben jij die extra dame? Neem dan contact op via nevobo@peelermarke.nl

Sponsoren

Dit seizoen is het team in nieuwe wedstrijdshirts en trainingsjassen gestoken door de sponsoren Makelaardij Gortemaker en Schoen- en sleutelmakerij Leijssenaar. Waarvoor dank!

We zouden het leuk vinden om ook bidons in dezelfde kleuren gesponsord te krijgen. Ben of ken jij iemand die dat voor ons wil doen? Laat het weten via sponsoring@peelermarke.nl.

Peelermarke Dames 1 NeVoBo 
VLNR: Dennis, Monique, Jolien, Loes, Evelien, Wina, Henrike, Kirsten, Debian, Anneloes, Marian, Richard, Inge

Sponsoren

Standen

Wedstrijdprogramma

Fotoalbums Dames 1 NeVoBo