Sponsormogelijkheden Volleybalvereniging Peelermarke

In het submenu ziet u links naar onze sponsoren. Wij zijn hen dankbaar voor hun bijdrage! Echter, elke vereniging kan wel wat extra inkomsten gebruiken, daarvan hoeven we u zeker niet te overtuigen. Daarom een korte uitleg over sponsoring van Peelermarke.

Sponsoring bij Peelermarke betekent uw bedrijf presenteren aan meer dan 80 leden en direct en indirect aan alle inwoners van de wijk Peelo, Assen en aan alle inwoners van Assen en ook daarbuiten binnen Drenthe. Peelermarke is een ambitieuze vereniging waar sponsoring en sportiviteit hand in hand gaan. De vereniging biedt u als sponsor diverse mogelijkheden om de naam van uw bedrijf uit te dragen en tegelijkertijd een positieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Volleybalvereniging Peelermarke. Peelermarke probeert hierbij altijd een vorm van sponsoring te vinden waar u ook baat bij heeft!

Als sponsor wilt u zeker weten dat uw bedrijf zichtbaar is binnen en buiten de vereniging op de manier zoals u dat wilt. Wij hebben daarom een aantal sponsormogelijkheden voor u op een rij gezet, maar uiteraard bestaat ook de mogelijkheid van maatwerk. Hierover wisselen wij graag met u van gedachten.

Soorten sponsoring

Op onze website www.peelermarke.nl is ruimte gereserveerd voor uw logo en link. Elk team van Peelermarke speelt met een eigen shirtsponsor. Met veel trots dragen wij deze sponsoren een warm hart toe. Op dit moment wordt nog gezocht naar shirtsponsoren voor Dames 4 Recreatie en Mix 2 Recreatie. Zo zijn er vele manieren om Peelermarke te sponsoren. Tegenwoordig is het een trend om je bedrijfsnaam aan een club te koppelen. U kent ze allemaal: Gasterra Flames, Abiant Lycurgus en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Lijkt het u niet prachtig om met uw bedrijfsnaam genoemd te worden in de NeVoBocompetitie? Bij Peelermarke is alles mogelijk!

Contact

Geïnteresseerd? Neem dan direct contact op met Dennis van der Wolde via: sponsoring@peelermarke.nl

Peelermarke traint en speelt haar wedstrijden in de Sporthal Peelo te Assen. Het adres van de hal is te vinden op onze contactpagina.