Over Volleybalvereniging Peelermarke

Volleybalvereniging Peelermarke is een club met ruim 80 leden in de wijk Peelo in Assen. Peelermarke is in 1990 opgericht door de plaatselijke buurtvereniging. Wij nemen deel aan de NeVoBocompetitie, recreatie(mix)competitie en er is een groep recreatiespelers die geen competitie speelt.

Volleybalvereniging Peelermarke is een vereniging van, voor en door leden. Peelermarke wordt gerund door de eigen leden. Ieder lid levert zijn eigen bijdrage in en rond het veld. Ook het bestuur van Peelermarke is elke week in de sporthal of op het veld te vinden en op die manier door en door betrokken bij de club.

Trainings- en wedstrijddagen

Bij Peelermarke zijn alle trainingen en thuiswedstrijden van de NeVoBo- én recreatiecompetitie op woensdagavond. Hiermee wordt voor NeVoBospelers de weekendbelasting beperkt en is voor alle teams een gezellige goed gevulde sporthal gegarandeerd. Zowel tijdens de trainingen als tijdens de wedstrijden staan gezelligheid en strijdlust voorop.

Activiteiten Volleybalvereniging Peelermarke

De vereniging organiseert door het jaar heen een aantal activiteiten. Zo staat er elk jaar weer het beroemde Kerst-mixtoernooi op het programma en zijn er voor de liefhebbers ook gezamenlijke stapavonden, volleybaltoernooien en teamuitjes. Een goede sfeer vinden wij erg belangrijk. In 2015 bestond onze vereniging 25 jaar. Ook dat is natuurlijk uitbundig gevierd! Als je houdt van de combinatie van plezier en strijdlust , dan ben je bij Volleybalvereniging Peelermarke helemaal aan het juiste adres. Kom snel eens een kijkje nemen in de gezellige sporthal in Peelo, te Assen. Je bent van harte welkom.

Lid worden

Interesse? Kom een keer geheel vrijblijvend meetrainen in de Peelohal te Assen. Direct lid worden? Dat kan natuurlijk ook. Op de pagina 'Lid worden?' kun je alle informatie vinden en direct het aanmeldingsformulier downloaden.