28-06-2015

Zomerstop

Het seizoen 2014/2014 zit er weer op. De eerste training is weer op woensdag 19 augustus 2015. Een goed gebruik tijdens de zomerstop is dat de vrije woensdagavonden worden doorgebracht op het strand aan de Baggelhuizerplas....

Het volleybalseizoen 2014/2015 zit er weer op. Als vereniging kijken wij tevreden terug. Er zijn twee teams kampioen geworden, we hebben de mijlpaal van 25-jarig bestaan uitbundig gevierd en we hebben een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen.

Om ook een verder stijgend ledenaantal op te kunnen vangen zijn voor het komende seizoen een extra herenteam en een extra damesteam opgegeven! Schroom dus niet om nieuwe introducees mee te nemen. Ze zijn altijd welkom! Een paar keer mee trainen is vrijblijvend.

Na het succes van vorig jaar, organiseren wij voor 9 september weer een 'open dag'. Op deze dag hopen wij de nieuwe leden aan te trekken die de drempel normaal gesproken toch nog net te hoog vinden om een kijkje te komen nemen binnen onze gezellige vereniging.

In ons bestuur hebben afgelopen seizoen een paar wisselingen plaatsgevonden. De functies zijn echter allemaal vervuld. Hiermee kijken we vol vertrouwen en enthousiasme uit naar het komende volleybalseizoen. De voorbereidingen voor volgend seizoen zijn in volle gang. De eerste training is op

woensdag 19 augustus 2015. Duurt je dat te lang? Een goed gebruik van Peelermarke tijdens de zomerstop is om de woensdagavond door te brengen op  het strand aan de Baggelhuizerplas voor een gezellig potje beachvolleybal. Iedereen is welkom van ongeveer 19.30 uur totdat het donker wordt. Dus als je deze zomer zin hebt om gezellig een balletje mee te spelen.........kom dan kennis maken met onze gezellige leden!

Hoofdsponsoren Peelermarke