23-06-2022

Zomerstop

Het mixtoernooi ter ere van het 30 jarig bestaan van Peelermarke was ook gelijk de afsluiting van het seizoen 21/22.

In de winter hebben onze volleybalactiviteiten helaas een tijdje stil gelegen i.v.m. de coronamaatregelen. Gelukkig hebben we de afgelopen maanden weer lekker kunnen volleyballen en hebben we het seizoen op een leuke manier af kunnen sluiten. 

De Nevobo Dames zijn het seizoen geëindigd boven in de 3e klasse. We hebben de laatste tijd een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen, waardoor we komend seizoen met een tweede team zullen uitkomen in de Nevobo competitie!

Ook in de recreatiecompititie werden goede zaken gedaan. Heren 1 en 2 zijn op de bovenste twee plaatsen van de 1e klasse geeindigd. De mixteams draaiden mee in de middenmoot en hebben hun posities in de 1e klasse weten te behouden. 

Onze beide recreatie dames teams komen volgend seizoen uit in de 2e klasse van de recreatiecompititie. Voor deze teams zijn we opzoek naar versterking. 

Naast onze teams in de Nevobo- en recreatiecompititie hebben we ook een mixteam dat geen compititie speelt. Heb je zin om op woensdagavond gewoon gezellig te volleyballen, dan ben je van harte welkom om eens een keertje mee te doen!

Op woensdag 31 augustus gaan de trainingen voor het seizoen 2022/2023 weer van start. De trainingen zullen zoals gebruikelijk op de woensdagavond plaatsvinden. 

In de komende weken zullen de teampagina's op onze website worden aangepast voor het volgend seizoen. 

Namens het bestuur wensen wij iedereen een hele prettige vakantie!

Hoofdsponsoren Peelermarke