5-12-2016

Wedstrijdverslag SVZ - Peelermarke Dames 1 Recreatie

01-12-2016: Vanavond treden we aan in het mooie Zeijen. We zijn er min of meer klaar voor...

 

 

 

Twee dames die wat ziekig zijn/zijn geweest en één dame met nog steeds een zeer pootje. Zij coacht, net als vorige keer. We hebben ook een leen-dame: Alie(kruikje); fijn!

Bij het inlopen zien we wat meisjes rondhuppelen... eh, hun moeders komen straks nog wel, denken we. Langzamerhand begint het echter te dagen... de meisjes, die jonge godinnen met ellenlange benen... zijn onze tegenstanders van vanavond. Huh?! Ze zijn aardig; ze zijn sportief; ze zijn eigenlijk gewoon best leuk. Hmmmm... da ga nie makkeluk worde nie. Maar dat geeft nix, wij kunnen ook heus wel wat.

1e set: verslag van coach Fien (die net geslaag is voor een moeluk examen, maar glorieus is geslaagd... gaan we haar nadoen vanaaf? In gedachten wel!) Edoch, de harde werkelijkheid was anders. Maar toch: 1e set, vervolg. We beginnen wat krakkemikkerig aan de wedstrijd. Josien en Mirjam niet helemaal fit. Gelukkig is Aly (eigeluk is t Alie, met ie... en dan mag er soms kruikje achteraan, met k-r-u-i-k en dan je). Het spel ziet er erg “ rustig” uit, helemaal goed. Links achterin zit een groot gat bij de tegenstander (ik weet niet wie Fien hier precies bedoelde; navraag leerde dat ze gewoon het hele veld in gedachten had). Marian slaat precies in die hoek. Gelukkig komen er supporters voor Peelermarke binnen: Familie van Pam (manlief met kids); hoe leuk?! Hoezo hoe leuk?, gewoon leuk, heel leuk. Er wordt goed gespeeld en het spel gaat gelijk op. Time-out. Ondanks dat het gelijk opgaat is het wel ineens 25-18.

2e set: begint goed aan onze kant. Daarna verzwakken we weer. Even een time-out en we zijn er weer! En daar is het verlies helaas ook weer: 25-18.

3e set: op wonderbaarlijke wijze staat hierover niets op papier. Alleen de eindstand: 25-14. In deze set ging best veel onnodig fout. Jammer, jammer, jammer voor ons gevoel had er wel wat meer in gezeten. Nou ja, dan maar gauw naar huis. Pammie bofte want die mocht zomaar een volleybalmeisje mee naar huis nemen: gezellie Hil! Na nog een drankje en een stukje kaas met mosterd moesten we naar bed van Lennaert. Hil naar haar logeerbedje en Pammie naar het tuinhuisje. Tsja, als je verliest...

 

 

 

Hoofdsponsoren Peelermarke