25-11-2019

Mixtoernooi 8 januari

Woensdag 8 januari is er weer een mixtoernooi. Ook 2020 willen we goed starten. Op woensdag 8 januari 2020 is er voor alle leden een mixtoernooi met een nieuwjaarsborrel in het teken van de jaarwisseling. De wedstrijden van het toernooi starten om 20:00 uur.

Woensdag 25 december is het eerste kerstdag en Woensdag 1 januari is nieuwjaarsdag. Op beide dag is de sporthal gesloten en is er geen training. 

 
Woensdag 8 januari
Als vereniging kijken we terug op een prima jaar. 
Ook 2020 willen we goed starten. Op woensdag 8 januari 2020 is er voor alle leden een mixtoernooi met een nieuwjaarsborrel in het teken van de jaarwisseling. De wedstrijden van het toernooi starten om 20:00 uur.
 
Op deze avond is er geen normale training. Wel is er mogelijkheid voor de teams die normaal om 19 uur starten om voorafgaand aan het mixtoernooi een uurtje te trainen.
 
Alle aanwezige leden worden ingedeeld in gemixte teams. Van 20:00 uur tot ongeveer 22.30 uur worden verschillende wedstrijden in toernooivorm gespeeld. Natuurlijk zijn er pauzes om wat te kunnen drinken en te eten.
 
Opgeven
Elk mixtoernooi staat garant voor een zeer gezellige avond. Opgave vooraf is wel nodig, zodat wij weten hoe veel teams we kunnen vormen! 
Je kan je opgeven door jouw naam op de lijst te zetten die in de hal hangt of door een email sturen naar mixtoernooi@peelermarke.nl. Vermeld in deze email ook even jouw naam, geslacht en team waar jij normaal in speelt.
 
(als je al op de lijst staat is het niet nodig om ook nog een mail te sturen).
 
Introducees
Ook introducees zijn van harte welkom om mee te doen. Ken jij iemand die de sfeer bij Peelermarke een keer wil proeven dan is dit een mooie gelegenheid voor een eerste indruk. Vermeld bij de introducees hoe veel ervaring ze hebben met volleybal en het geslacht. Zo proberen wij teams te vormen van gelijk niveau.
Alvast fijne feestdagen

Hoofdsponsoren Peelermarke