15-12-2018

Nieuwjaarstoernooi 2 januari

Woensdag 2 januari is er weer een mixtoernooi. Deze avond is er geen normale training. Van 19:15 tot 22.30 uur worden verschillende wedstrijden in toernooivorm gespeeld. Introducees zijn van harte welkom....

Alle aanwezige leden en introducees worden ingedeeld in gemixte teams. Van 19:15 uur tot ongeveer 22.30 uur worden verschillende wedstrijden in toernooivorm gespeeld. Natuurlijk zijn er pauzes om wat te kunnen drinken en verzorgt Willem weer lekkere hapjes.

Elk mixtoernooi staat garant voor een zeer gezellige avond. Opgave vooraf is wel nodig, zodat wij weten hoe veel teams we kunnen vormen! Dit kan door jouw naam, geslacht en team op de inschrijflijst te zetten die elke woensdag naast de deur in de sporthal hangt.
Je kunt je ook opgeven door een email sturen naar mixtoernooi@peelermarke.nl. Vermeld in deze email ook even jouw naam, geslacht en team waar jij normaal in speelt.

Ook introducees zijn van harte welkom om mee te doen. Ken jij iemand die de sfeer bij Peelermarke een keer wil proeven dan is dit een mooie gelegenheid voor een eerste indruk. Vermeld bij de introducees hoe veel ervaring ze hebben met volleybal en het geslacht. Zo proberen wij teams vormen van gelijk niveau.

Wij gaan er met zijn allen weer een mooie en gezellige avond van maken.

Allemaal tot 2 januari

Opgave: mixtoernooi@peelermarke.nl

Hoofdsponsoren Peelermarke